Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

La Junta de Govern Local celebrada telemàticament aquest dilluns ha aprovat l’informe del servei d’obres públiques sobre la justificació i idoneïtat del procediment de contractació per tal d’actualitzar el projecte d’ampliació de l’IES Josep de Ribera, emmarcat en el Programa Edificant 2020-2023.

El servei, que suposa un contracte menor per valor d’11.495 euros, serà efectuat per l’arquitecte José Manuel Rodrigo Alfonso, qui ja va redactar el projecte d’ampliació original i sent la persona que millor coneix el projecte d’execució aprovat per la Conselleria d’Educació, facilitant d’aquesta manera l’actualització i la garantia de qualitat dels treballs.

En l’actualització del projecte d’execució a la normativa tècnica vigent es consideren en el pressupost les actuacions especials com ara la demolició i posterior reconstrucció de la paret del gimnàs existent per tal de permetre l’accés a l’obra, i la inclusió de l’execució de la reforma de la cafeteria.

Cal recordar que la inversió a l’IES Josep de Ribera, inclosa en el Programa Edificant, supera els 1,25 milions d’euros amb els que es contempla la construcció d’un aulari de tres plantes, amb 6 aules grans, 3 aules menudes, serveis i una ampliació de l’actual menjador de l’institut. L’edifici en qüestió comptarà amb 787 metres quadrats, amb dos accessos des de l’exterior i connectat amb la resta del complexe per la seua planta superior.

WhatsApp Portal de Xàtiva