Santa Cecilia de la Societat Musical La Nova de Xàtiva

351

La Societat Artístico Musical “La Nova” de Xàtiva comença aquesta setmana els seus actes a Santa Cecília Aquesta societat es suma, un any més, als actes per celebrar el dia de la Música amb actes programats al llarg de dues setmanes, com bé s’ha anat fent des del inicis de la Societat.

Fins el dia 3 de desembre, la seua patrona, Santa Cecília, estarà festejada començant, a les 19:30h, pel seu trasllat de la imatge des de la Seu de la Societat en Albareda Jaume I fins a l’esglèsia de la Mercè on, a les 20:00h, tindrà lloc la celebració del acte religiós amenitzat per membres de l’Orquestra.

Tot seguit, i per finalitzar l’acte, es traslladarà pels carrers de Xativa la imatge de Santa Cecília en passacarrer fins l’Espai Cultural al carrer Acadèmic Maravall on es rebrà a tot a que que vulga assistir amb un vi d’honor.

El dijous, 24 de novembre, aplega el moment d’un bon berenar a les 17:30h, també en l’Espai Cultural, per als alumnes de l’Escola de Música on un mag posarà un toc de la seua màgia per gaudir d’una vesprada amb els futurs músics d’aquesta Societat.

Començarà el cap de setmana, amb un dissabte de campionats esportius de diferents modalitats en la Ciutat de l’Esport a partir de les 9:30h.

I el diumenge 27,  tindrà lloc una Excursió Arqueològica on el Director del Museu, D. Àngel Velasco ens farà una visita guiada. L’itinerari està previst que s’inicie des de la Seu de la Societat en Albareda Jaime I, a les 9:30h, enfilant cap a la costa del castell, passant pel Portitxol, la Solana, on es farà l’entrada per la porta de Socors del Castell.

Per donar per finalitzats els actes, el dia 3 de desembre a les 19:00h tindrà lloc el Concert de Santa Cecília a càrrec de les dues agrupacions, l’Orquestra i la Banda Simfònica, amb un repertori molt especial i ple de grans sorpreses, on s’espera que el públic gaudisca d’aquest acte per ser un moment tan especial com donar la benvinguda als nous membres. Després donarà lloc el Sopar Social a les 22:00h, per a músics, familiars i socis.

La Societat Artístico Musical “La Nova” de Xàtiva pretén amb aquests actes consolidar un any més la idea de la cura per la música i el respecte per una Societat més que centenària, on la cultura i els valors humans tracten de ser identitat sine quan non per una educació musical i un bé comú.

Pots descarregar el seu llibret ací

Clinica Fertilidad Xàtiva