S’adjudica la redacció del nou centre d’educació especial Pla de la Mesquita per 162.140€

L’empresa San Juan Arquitectura SL ha esdevingut el licitador amb millor classificació, i executarà el treball en un termini de quatre mesos

143

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la classificació i el requeriment de documentació a l’empresa San Juan Arquitectura SL per a l’adjudicació del contracte dels serveis de redacció del projecte d’execució i direcció de les obres de construcció del nou CEE Pla de la Mesquitaque suposarà una inversió de 162.140 euros.

L’empresa té deu dies hàbils, a comptar des del següent a aquell en que reba el requeriment, per tal de presentar tota la documentació, moment en que es formalitzarà el contracte que tindrà un termini d’execució de quatre mesos, pel que la finalització dels treballs es preveu per al proper mes de novembre. «En poc més de quatre mesos tindrem el projecte de la major obra que anem a fer aquesta legislatura des de l’Ajuntament de Xàtiva, la del nou centre d’educació especial Pla de la Mesquita, que superarà la inversió de 6 milions d‘euros i que és possible gràcies als fons econòmics que ens cedeix la Conselleria d’Educació a través del Pla Edificant», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Segons Cerdà, «per fi anem a donar solució a una demanda històrica de la comunitat educativa d’un centre que atén a alumnes amb necessitats especials», al temps que «s’evidencia clarament la voluntat d’aquest govern de donar resposta als problemes històrics i la voluntat de reactivació econòmica i social que se manifesta dia a dia en el treball del govern».

La parcel·la on s’ubicarà el nou col·legi d’Educació Especial Pla de la Mesquita està situada en la Ronda la Vila, entre el pavelló Francisco Ballester i el col·legi British School, front al Poliesportiu Les Pereres, i compta amb 8.639 metres quadrats. L’edifici, que compta amb una inversió total de més de 6 milions d’euros i està emmarcat dins del Programa Edificant, serà de planta única i comptarà amb un superfície de més de 4.500 metres quadrats. El següent pas, una vegada finalitze la redacció del projecte, serà la licitació de les obres.

Adjudicatari amb experiència

San Juan Arquitectura es una empresa especialitzada en la prestació de serveis tècnics de redacció de projectes, tant privats com públics, direcció d’obres, treballs de planejament i gestió urbanística, entre d’altres. El seu treball destaca per emprar noves tecnologies, junt a elements constructius més tradicionals, amb materials com ara el vidre, la fusta, els revestiments metàl·lics o el formigó blanc. Entre els projectes que han desenvolupat es troben la Ciutat de la Justícia d’Elx, la remodelació de l’antic hospital de Jaca (Osca) en Escola de Música, el Conservatori Professional de Música Ana María Sánchez d’Elda o el Palau d’En Bou de València.

En els darrers cinc anys han realitzat projectes com ara l’ampliació del CEE Sanchis Banús d’Ibi, la redacció del projecte de construcció d’un centre a Sant Ferran de Ses Roques (Formentera), la redacció del projecte d’adequació, reforma i ampliació del CEIP Vicente Blasco Ibáñez de Rafelguaraf i del CEIP Sanchis Almiñano d’Alaquàs, la redacció del projecte d’ampliació de la Seu Judicial de Vinaròs, el projecte de modificació de les obres de construcció del Centre de Visitants en Posada de Valdeón (León) i la redacció del projecte i direcció d’obres de reforma de les piscines d’Almussafes.

WhatsApp Portal de Xàtiva