Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat una sèrie d’activitats amb motiu de la commemoració de la Crema de Xàtiva, tot i que la pandèmia encara obliga a limitar els actes i els aforaments dels mateixos.

El proper cap de setmana (dissabte 19 i diumenge 20) es podran realitzar visites guiades a les 11 hores per la ruta de la Crema de Xàtiva, les quals tindran un preu de 2 euros i s’hauran de reservar a la web www.xativaturismo.com o bé a l’Oficina de Turisme de Xàtiva. Per a aquesta activitat hi ha una limitació de 25 persones per dia.

D’altra banda, el divendres 18 de juny a les 22:30 hores tindrà lloc al claustre de Sant Domènec l’actuació «I de les cendres farem poble», amb la participació de Teatre de la Lluna, Anna i Manye Alborch, l’Escola de Danses i associacions musicals. L’aforament és limitat i les persones interessades hauran de recollir les entrades a la Casa de Cultura.

A més a més, tal i com ja es va fer el passat any, també es posaran a la venda (a partir del proper dilluns 14 de juny) banderes de Xàtiva per tal d’engalanar els balcons de cara a la data del 19 de juny, dia en que es va produir la crema de la ciutat, baix la iniciativa «Xàtiva renaix als balcons». Les banderes tindran un preu de 5 euros i es podran adquirir tant a l’Oficina de Turisme com a la Casa de Cultura.

WhatsApp Portal de Xàtiva