Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El gran acolliment del concert coral organitzat per Rotary Club Xàtiva i celebrat diumenge passat 27 de febrer en La Seu a càrrec del grup A. C. Intermezzo de L’Alcúdia de Crespins, ha permés al club rotari recaptar un total de 5.000 euros que es destinaran, a parts iguals, a les cinc parròquies de Xàtiva.

Una important suma de diners que s’ha obtingut gràcies al patrocini d’una desena d’empreses així com a la venda directa d’entrades i a les aportacions de fila zero d’aquelles persones que malgrat no poder assistir a l’acte van voler contribuir a aquesta iniciativa solidària que va omplir La *Seu de Xàtiva de la bellesa de les veus d’aquest grup que va interpretar àries d’òpera i peces corals de Verdi, Mozart, Händel i Vivaldi.

En aquest sentit, tant Juliol Cabrera, president de Rotary Club Xàtiva, com Elena Pascual, directora de Càritas Parroquial de l’Església de La nostra Senyora de la Mercè i Sr. José Canet, abat de la Col·legiata, van destacar en les seues intervencions la importància d’aquesta mena d’iniciatives a benefici dels més necessitats, i més, en aquests moments en els quals la situació econòmica del país travessa un moment molt delicat i que pot veure’s agreujada pels efectes de la invasió russa a Ucraïna.

Un conflicte bèl·lic per al qual també va tindre paraules Julio Cabrera en el seu discurs, en fer una crida a favor de la Pau i al dret a la vida de tot ésser humà, i que va ser molt aplaudit per les més de 500 persones assistents a l’acte.

WhatsApp Portal de Xàtiva