Rotary Club Xàtiva organitza hui una conferència sobre els beneficis de la dieta mediterrània en la salut

La ponència, impartida pel doctor Carlos Morillas, cap d’Endocrinologia de l’Hospital Dr.Peset, se celebrarà el dilluns, 9 de gener, a les 20 h a la Casa de Cultura de Xàtiva

96

Solopizza Xàtiva

Centelys

El compromís amb la salut i el benestar de les persones així com la prevenció i tractament de malalties ha sigut sempre un dels objectius prioritaris de Rotary des de la seua fundació.

En aquest sentit, Rotary Club Xàtiva ha organitzat per a hui una interessant conferència a càrrec del doctor Carlos Morillas, cap de Secció d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Dr. Peset, amb l’objectiu de donar a conéixer els beneficis de la dieta mediterrània.

Així doncs, sota el títol «La dieta mediterrània i els aliments de proximitat, les seues bondats per a la salut» aquest reconegut doctor, amb una prestigiosa i dilatada experiència en aquest camp de la medicina, oferirà les claus per a aconseguir una correcta alimentació que redunde en un millor estat de salut.

L’assistència a aquesta xarrada serà lliure i gratuïta, per la qual cosa des de Rotary Club Xàtiva s’anima a assistir a ella a totes aquelles persones interessades en aquest tema, ja que tindran l’oportunitat de conéixer de mà de tot un especialista les millors recomanacions per a la nostra salut. No en va, el doctor Carlos Morillas compta amb un ampli coneixement de la matèria, ha participat en nombroses comissions d’experts, és co-editor de 9 llibres i ha publicat els seus estudis en revistes especialitzades tant nacionals com internacionals.

Cal recordar que l’Endocrinologia és la branca de la medicina que s’especialitza en el diagnòstic i tractament de trastorns del sistema endocrí com ara la diabetis, la infertilitat o problemes tiroidals i suprarenals.

WhatsApp Portal de Xàtiva