Roger Cerdà opina sobre les crítiques de l’oposició pel tancament perimetral de la ciutat

730

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha comparegut hui en roda de premsa per donar a conéixer el dispositiu de tancament perimetral de la ciutat, en coordinació amb els cossos i forces de seguretat.

A aquesta roda de premsa l’alcalde a fet referència, després de ser preguntat, a les crítiques que li han arribat des dels diferents partits de l’oposició per la seua gestió de la pandèmia en l’àmbit municipal. “Pensar que una pandèmia a nivell mundial és pot controlar a nivell local, com a mínim, sembla una ingenuïtat” ha declarat Roger Cerdà.

Durant els últims dies, hem viscut a les xarxes socials un encreuament de posicions respecte a la gestió de la pandèmia a nivell local per part dels diferents partits polítics. El tancament perimetral de Xàtiva era ja una decisió necessària i més que justificada. Què els representants municipals en l’oposició ens assabentem d’aquesta mesura pel tuiter de l’ajuntament de Xàtiva és una autèntica vergonya” escrivia Miquel Lorente a les seues xarxes.

Per altra banda, el Partit Popular ironitzaba amb el tancament perimetral com a regal dels Reis D’OrientBueno ya sabeis que le han traido a Xàtiva los Reyes Magos… el confinamiento perimetral de la ciudad- Todo por la pasividad del gobierno de nuestro flamante Roger“. També critica les llargues cues per a la realització de PRC al centre de Salut Ausiàs March.

Per la seua part, el secretari local de Compromís, Ferran Minguet, va declarar al respecte que “el confinament perimetral és una obligació i una necessitat per a Xàtiva, però amb un poc més de trellat i escoltar a la ciutadania es podria haver evitat“.

Per a Roger Cerdà “la lluita partidista no és, en aquest moment, l’estratègia més encertada“, ja que “l’acció de l’alcalde o del govern municipal és ben limitada i arriba fins on arriba. No es pot ficar un policia darrere de cada persona“, motiu pel qual hi ha apel·lat a la responsabilitat individual de tots els ciutadans perquè “aquesta situació només siga per a 14 dies“.

WhatsApp Portal de Xàtiva