Roger Cerdà: “necessitem un govern fort, amb una única veu que diga que Xàtiva necessita seguir avançant a major velocitat”

Solopizza Xàtiva

Centelys

Divendres passat, la Casa de Cultura va albergar el míting central de campanya del PSPV-PSOE de Xàtiva, amb les intervencions de Roger Cerdà, alcalde i cap de llista dels socialistes; Manolo Mata, síndic portaveu socialista a les Corts Valencianes i Xelo Angulo, secretària general de l’Agrupació Socialista de Xàtiva. L’acte va comptar amb la sorpresa d’un vídeo de suport a la candidatura de Roger Cerdà, enviat de manera especial per al míting per part del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Roger Cerdà va començar la seua intervenció amb un emotiu record a son pare “qui em va ensenyar que les persones hem de treballar per ser totes iguals, per tenir les mateixes oportunitats, per respectar-nos amb independència de quin siga el nostre origen social, ètnic o religiós”. Cerdà va dir que “vull que el proper diumenge guanyem les eleccions per totes aquelles persones que ens varen ensenyar com s’havia de ser socialista”.

Per al candidat a la reelecció com a alcalde, “aquest és un moment decisiu. És absolutament necessari que continuem treballant de valent per millorar la realitat d’aquesta ciutat. Sabeu com hem reduït el deute, com hem treballat per duplicar les polítiques socials, però necessitem tot el suport i més pes en el govern per continuar treballant quatre anys més. Necessitem un govern fort, amb una única veu, que diga ben alt i ben clar que Xàtiva necessita seguir avançant a major velocitat”.

Cerdà es va dirigir en aquests termes al públic que omplia el saló d’actes: “m’heu demostrat que estimeu el treball que estem fent els socialistes, perquè vos mirem als ulls i no vos diguem mentires. No vos venem la platja ni vos diguem que anem a fer inversions per valor de 25 milions euros que no es poden dur a terme, sinó que vos diguem la veritat. Vos mirem als ulls i vos expliquem les coses conforme són. I quan a una persona li parles amb sinceritat i li expliques què es pot fer i que no, ho entén perfectíssimament. Nosaltres hem estat quatre anys treballant per aquesta ciutat i coneguem perfectament quines són les seues necessitats”.

L’alcalde va desgranar el seu programa de govern per a la pròxima legislatura: “anem a superar els reptes d’aquesta ciutat amb un programa basat en quatre pilars: polítiques socials, les polítiques que ens igualen a totes i tots; també en les polítiques de creixement econòmic, superant la situació del nostre comerç, fent més terreny industrial per a que hi hagen més empreses i més treball; un altre dels pilars fonamentals és fer una aposta decidida pel turisme i la cultura, per a que siga també un motor econòmic de la ciutat. I un altre pilar fonamental són les inversions en la millora de les nostres infraestructures que milloren els serveis que prestem com a societat, com un nou centre de salut, la remodelació del consultori de l’antic hospital, un nou centre d’educació especial, millores als nostres col·legis o la necessitat de fer un nou palau de Justícia en Santa Clara”.

Finalment, Cerdà va fer un al·legat a la participació en les eleccions municipals: “queda una setmana de campanya on recorrerem tots els barris de la ciutat, per explicar porta a porta que els socialistes som els únics capaços de fer que aquesta ciutat avance sense deixar ningú darrere i que avance a la velocitat que necessita, perquè estimem aquesta ciutat, coneguem les seues necessitats i, sobretot, volem un futur millor per a tots i per a totes”.

La secretària general del PSPV-PSOE de Xàtiva, Xelo Angulo, va insistir en què “els socialistes ens hem deixat la pell treballant al servei de les persones. El treball dels socialistes a l’Ajuntament ens ha permés canviar el model de Benestar Social. Hem mirat pel benestar de totes i de tots, treballant amb humilitat i buscant sempre el consens amb els nostre companys de govern. Mentre alguns governàvem posant en marxa tot tipus de projectes, uns estaven pensant el demà i altres abandonaven l’equip de govern per a fer la seua pròpia campanya. Jo me la jugue amb qui siga a que no hi ha un grup de persones tan honrades i treballadores com les que presentem en aquesta candidatura. Nosaltres no venem fum. Tenim quantificades i valorades totes i cadascuna de les nostres propostes. Són viables i realitzables i estem segurs que estaran recolzades pel govern de la Generalitat, encapçalat per un altre socialista, com Ximo Puig”.

El convidat d’honor al míting, el portaveu socialista a les Corts, Manolo Mata va elogiar el treball dels seus companys al front de l’Ajuntament. Segons Mata, “amb Roger, els socialistes hem tornat a governar Xàtiva i reivindiquem el treball de ministres socialistes, com la llei sanitària d’Ernest Lluch que va canviar la vida de les persones, perquè tenim la millor sanitat del món i una expectativa de vida molt alta; les lleis educatives de Maravall, les lleis d’Igualtat de Zapatero o les lleis de Serveis Socials. És evident que totes aquestes coses no han caigut del cel i després d’anys i anys de manipulació i de que ens furtaren hem trobat ara una alcaldia, una Generalitat i un govern d’Espanya que estan en sintonia. Roger és com una gota malaia que obri totes les portes de la Generalitat, igual té la reivindicació d’una psicòloga en una escola, que infraestructures educatives, de serveis sanitaris. És la nostra aposta de futur, de consolidació i és una demanda senzilla. Per la veritat, per la dignitat, per la llibertat hi ha que recolzar als socialistes. Totes les portes de Madrid, de València i de Xàtiva estaran obertes als veïns i veïnes i la veu de Roger és la més important”.

WhatsApp Portal de Xàtiva