Solopizza Xàtiva

Centelys

Roger Cerdà, actual alcalde de Xàtiva i vicesecretari general provincial del PSPV-PSOE, va confirmar oficialment ahir la seua voluntat de presentar-se a la reelecció, encapçalant la llista dels socialistes xativins per a les properes eleccions municipals de maig de 2023. L’anunci es va produir en el marc de l’executiva local convocada per a les 20 hores d’ahir dimecres a la seu de l’Agrupació Socialista de Xàtiva.

Roger Cerdà va comptar amb el recolzament unànime de totes les persones integrants de l’executiva, així com de la direcció del partit. Demà, divendres 16 de setembre, està prevista una reunió de Cerdà amb els militants per tal de traslladar-los de primera mà els motius que l’impulsen.

Cerdà basa la seua decisió en la certesa de que «ara més que mai, Xàtiva necessita una persona amb experiència, ganes i il·lusió que aconseguisca que la ciutat cresca sense deixar ningú enrere, que faça que Xàtiva continue sent un referent i que done resposta als importants reptes de futur que tenim per davant, com a municipi i com a societat». Junt amb les companyes i companys socialistes de Xàtiva, Cerdà aspira a revalidar el suport majoritari de la ciutadania en els propers comicis locals.

Per a l’alcalde de Xàtiva, aquestos han estat uns anys marcats per dos fets: el recolzament majoritari de la ciutadania als socialistes xativins en totes les eleccions convocades i la lluita contra la pandèmia i per la reactivació econòmica i social de Xàtiva. Cerdà ha dit que «hem viscut temps difícils i, en tot moment, hem treballat per la reactivació de la ciutat i pel seu progrés». L’alcalde afirma que «ara vull seguir lluitant per la nostra ciutat i per aconseguir una millor qualitat de vida per a totes i tots, per aconseguir tot allò que Xàtiva mereix».

WhatsApp Portal de Xàtiva