Xàtiva, 25 de setembre de 2018.- Dins del procés d’eleccions de candidatures per a les eleccions municipals de 2019, Roger Cerdà ha formalitzat la seua candidatura per a la reelecció com a alcalde de Xàtiva pel PSPV-PSOE en els propers comicis locals. La secretària general de l’Agrupació Socialista de Xàtiva, Xelo Angulo, i el secretari d’organització, Pepe Giménez, han recollit el document on consta la declaració de voluntat de Cerdà de tornar a presentar-se com a cap de llista en les eleccions municipals.

Roger Cerdà ha expressat el seu agraïment “a les companyes i companys de l’Agrupació Socialista de Xàtiva per tornar a confiar en mi per a seguir representant-los com a màxim responsable dins de l’Ajuntament de la nostra ciutat”. Cerdà s’ha mostrat il·lusionat “perquè el projecte socialista té vocació majoritària. Són molts els programes i els projectes que volem tirar endavant”. L’alcalde es troba “esperançat perquè esperem i desitgem que el resultat de les properes eleccions siga encara millor que el que vàrem tindre en l’any 2015”.

  

Per la seua banda, Xelo Angulo ha manifestat que “em sent orgullosa de que el company i alhora alcalde Roger Cerdà va a ser de nou el nostre candidat a l’alcaldia de Xàtiva en les properes eleccions de 2019”. Angulo ha posta en valor el treball dut a terme per Cerdà al front de l’ajuntament de Xàtiva: “el projecte de canvi encetat en 2015, liderat pels socialistes, porta el segell de Roger, persona que encarna els valors socialistes de l’honestedat, l’ètica, la transparència, la renovació i la participació; persona que escolta i que, a més, aporta una gran capacitat de treball, que junt amb el grup municipal i la militància del partit hem aconseguit que els xativins i les xativines tornen a tenir il·lusió, que s’aproximen al nostre projecte de ciutat tots els sectors: productiu, cultural, esportiu, social i que, a més, participen en ell”.

La secretària general dels socialistes xativins ha destacat la unanimitat en l’elecció del candidat: “cal continuar liderant totes les transformacions que des del govern encapçalat per Roger la ciutat ha anat aconseguint. Xàtiva necessita un alcalde com Roger Cerdà. Els socialistes de Xàtiva, de manera unànime, donem suport a la candidatura de Roger”.

Angulo ha deixat clar quins són els objectius de la formació política: “anem a seguir treballant de manera incansable per guanyar les pròximes eleccions municipals en maig de 2019 amb una majoria molt més ampla. Perquè som un partit polític que vol transformar la societat, el nostre objectiu és governar. Amb Roger, oferim eixe projecte polític a tota la ciutadania de Xàtiva, que fa de la nostra una ciutat més justa i més igualitària. Hem vingut ací per transformar la ciutat a millor”.