Roge en adopció

65

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Bon dia gatuns, recordeu a Roge?

El xicotet va ser trobat als carrers de Xàtiva, fet una boleta, no emetia cap so i estaven quasi segurs que no aguantaria molt més en aquesta situació. Rebent l’avís, una companya del CES no va dubtar a traure’l d’allí i portar-lo immediatament a la clínica veterinària.

Després de comprovar l’estat del xicotet, desnodrit, deshidratat, amb problemes en el pelatge i sense visió en cap dels seus dos ullets per culpa de la infecció, ara es troba recuperant-se de tot, evoluciona favorablement però el més probable és que acabe perdent la visió per complet.

Roge no pot tornar al carrer, però sense ja espai a les cases dels voluntaris es troben en la tessitura de no poder albergar a més felins que ho necessiten.

Aquest no és un cas aïllat, és una fidel mostra del que està passant amb les ventrades dels nostres carrers. Com bé sabeu, El CES està passant una situació molt complicada, però encara així, els és impossible mirar cap a un altre costat.

Roge necessita una casa on el vulguen i li donen l’amor que mereix, ja ha patit bastant. Aquesta és la realitat de les ventrades dels gats als nostres carrers: bebés agonitzant, malalts, mutilats… Sense l’ajuda necessària aquests felins no podran tirar avant.

📢 !! NO COMPRES, ADOPTA!!

ADOPTA i salva una vida, ACULL i ajuda a canviar una vida. No canviarem el món, però si el seu món 💗

Si vols ser casa d’acollida o adoptar a algun d’aquests tresorets envia un WhatsApp al 688892273 o un correu electrònic a: una.huella.en.el.corazon@gmail.com

👉 Tu eres part important en aquest projecte. Ajuda al fet que puguen tindre una oportunitat.

APADRINA, FES-TE SOCI, DONA. Tu eres la clau del canvi, sense tu no podem salvar vides

Caixa Popular: ES27 3159 0004 6324 9483 0025
https://www.teaming.net/unahuellaenelcorazon
PayPal: Una.huella.en.el.corazon@gmail.com
Una huella en el corazón Xàtiva (Valencia)

Facebook: CES Xàtiva

No oblides donar-li a compartir, un sol 👉 click 👈 pot canviar la seua vida

WhatsApp Portal de Xàtiva