Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

La vice-presidenta de la diputació, Maria Josep Amigó s’ha reunit amb el secretari comarcal de Compromís la Costera, Josep Maria Sebastià, i el vice-alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, per abordar les diverses problemàtiques que afecten a la Comarca. Entre d’altres s’ha abordat l’aplicació del Pla Reacciona gestionat per Amigó que portarà més de 9 milions d’euros en inversions a la Costera.

Josep Maria Sebastià li ha traslladat a la vice-presidenta Amigó diverses reclamacions ciutadanes recollides a Xàtiva com ara les millores al nucli històric de la ciutat o la necessitat de mesures de re-activació econòmica i social. Al temps Amigó li ha donat informació sobre projectes que el pla Reacciona finançarà a la ciutat de Xàtiva com ara la urbanització de l’accés a la ciutat des de la carretera del Genovés o la construcció d’un nou parc infantil. Per aquest darrer la Diputació aportarà més de 200.000 € mentre que per a l’accés des del Genovés s’invertiran des del departament d’Amigó altres 134.000 €.

Per la seua banda Pepe Garrigós li ha traslladat a Maria Josep Amigó varis dels projectes que es duran a terme quan en 2022, seguint el pacte de govern, reba l’alcaldia. La vice-presidenta li ha informat sobre les línies de finançament a les que es podrà accedir per subvencionar eixos projectes.

La reunió ha finalitzat amb l’intercanvi d’impressions sobre diversos projectes que Compromís la Costera – la Canal pensa que es poden abordar des de la diputació a ambdues comarques i que seran estudiats per l’equip d’Amigó per tal de veure la seua viabilitat.

WhatsApp Portal de Xàtiva