Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Els equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB van aconseguir resultats òptims el passat cap de setmana. En primer lloc, l’equip sènior va afrontar com a visitant la cinquena jornada de lliga. Les de Rocío Hervás van jugar una primera part en la qual van saber controlar el joc i van aconseguir anotar els dos gols obra de María Miralles i Carolina. Ja en la segona part, el Benetússer-Favara va reaccionar i va aconseguir igualar el marcador. En el tram final, les xativines van tractar de tornar a posar-se per davant, però ja no van ser capaces i el partiti finalitzà amb empat a dos.

Per part seua, l’infantil-cadet va jugar en el Camp Municipal «Paquito Coloma», on es va imposar al CF Simat per un contundent 13-0. Les d’Alba Revert van dominar còmodament el partit i van aprofitar totes les ocasions que van tindre. Lourdes (3), Mencía (2), Irene (2), Daniela Ramírez, María Gumilla, Carmen, Aitana i Micaela van ser les anotadores. Amb aquest triomf, segueix la ratxa de victòries de l’equip, que és líder de la seua lliga al costat del Gandia, al qual s’enfrontarà aquesta setmana.

Finalment, l’equip de F-8 dirigit per Nerea Quesada va finalitzar dissabte passat la seua pretemporada amb una trobada contra la UD Alzira. La seua lliga ja ha començat, però l’equip xativí descansava la primera jornada. El duel va finalitzar 1-4, amb gols de Maria (3) i Sara. El partit va destacar per la possessió de les visitants i els seus nombrosos atacs.