Renfe programa la circulació de 43 trens especials en la línia C-2 durant la setmana fallera

104

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • Es posaran en circulació 10 trens especials nocturns amb una forqueta horària entre les 23.30 h i les 04.00 h
  • La programació del servei registrarà, com a mitjana, la circulació d’un tren cada 30 minuts per línia i coincidint amb els principals actes fallers serà un cada 15 minuts

Renfe ha programat la circulació de 43 trens especials de Rodalia en la línia C-2 durant la setmana Fallera, des del 16 de març fins a la matinada del dia 20. En total, en la línia C-2 circularan durant aquests dies un total de 453 trens.

Per a aquestes dates, Renfe ha programat 40 trens especials nocturns (d’ells, 10 corresponen a la línia C-2) amb una forqueta horària entre les 23.30 h i les 04.00 h. que s’afigen a l’oferta habitual de trens del Nucli. La programació del servei registrarà, com a mitjana, la circulació d’un tren cada 30 minuts per línia i coincidint amb els principals actes fallers serà un cada 15 minuts.

Els trens de Rodalia s’han convertit en destacats protagonistes a l’hora d’accedir al centre de València durant les festes falleres. La seua capacitat per a facilitar una connexió ràpida i còmoda fins al centre de la capital constitueix una alternativa al transport mitjançant l’automòbil particular. En períodes de Falles, els desplaçaments des de les diferents poblacions perifèriques s’incrementen fins a un 60 per cent.

WhatsApp Portal de Xàtiva