Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • L’oferta global ascendeix a 360 trens durant el cap de setmana
  • En la Línia C-2 circularan 20 trens especials

Renfe ha programat la circulació de 62 trens especials de Rodalia per a facilitar el desplaçament a les persones que acudeixen a presenciar les mascletaes a la Plaça de l’Ajuntament de València durant el cap de setmana del 5 i 6 de març.

Renfe Rodalia posarà a la disposició dels viatgers un total de 360 trens durant aquest cap de setmana entre València i les localitats de Gandia, Cullera, Algemesí, L’Alcudia, Buñol, Castelló, Sagunt, Moixent i Utiel. En la Línia C-2 circularan 20 trens especials.

L’hora de començament de la tradicional “Mascletà” està fixada a les 14.00 hores. Els trens de Renfe Rodalia que aflueixen a València es converteixen en el mitjà de desplaçament idoni per a acudir a la cita.

La rapidesa, el confort i la proximitat a la Plaça de l’Ajuntament, constitueixen els factors decisius a l’hora de desplaçar-se amb tren als actes festius a València.

El 60 per cent dels viatgers prefereixen utilitzar els trens de Rodalia com a mitjà de transport durant els dies festius per motius de comoditat i preu. El desplaçament fins a les estacions de Rodalia sol efectuar-se a peu amb una duració mitjana d’entre 5 i 10 minuts.

WhatsApp Portal de Xàtiva