Renfe estableix un Pla Alternatiu de Transport per carretera entre Xàtiva i Moixent amb motiu de les obres en la línia C-2

168

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • Els serveis de Rodalia de la línia C-2 es realitzaran per carretera entre Xàtiva i Moixent, en tots dos sentits
  • El servei d’autobús entre totes dues localitats serà accessible i es realitzarà amb parades intermèdies a L’Alcúdia de Crespins, Montesa i Vallada

Renfe estableix un Pla Alternatiu de Transport per carretera entre les estacions Xàtiva i Moixent, per a garantir la mobilitat dels viatgers a partir del 16 de maig amb motiu de les obres de modernització de la infraestructura programades per Adif en la línia C-2 de Rodalia del Nucli de València.

La companyia ha programat entre Xàtiva i L’Alcúdia de Crespins 73 serveis per carretera (37 i 36 per sentit). D’altra banda, s’han establit 26 circulacions d’autobús (13 per sentit) entre Xàtiva i Moixent. Els transbords als autobusos a Xàtiva estan programats amb 10 minuts de marge entre l’arribada i eixida dels trens, per a permetre realitzar els transbords tren-autobús-tren amb facilitat.

El servei d’autobús entre totes dues localitats serà accessible i es realitzarà amb parades intermèdies a L’Alcúdia de Crespins, Montesa i Vallada. Els autobusos disposaran de les mesures d’accessibilitat segons la normativa vigent per a vehicles de transport públic, per la qual cosa disposaran de places per a persones amb mobilitat reduïda.

Per a major comoditat dels viatgers, s’han establit en les següents poblacions parades dels autobusos en punts diferents a les estacions de ferrocarril:

  • Montesa: Rotonda primera d’entrada a la població
  • Vallada: Rotonda Avda/Molinets,39

Tots els viatgers poden obtindre més informació en els canals habituals de venda i informació, en la web de Renfe www.renfe.com i en el telèfon 912 320 320.

La companyia recorda a tots els usuaris dels serveis de transport l’obligatorietat de l’ús de màscares tant als trens com en els autobusos.

WhatsApp Portal de Xàtiva