Renfe convoca 160 places d’operador de Manteniment i Fabricació per a diferents especialitats

Aquesta oferta d'ocupació pública s'uneix a la de 600 maquinistes i 375 operadors comercials del febrer passat

179

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Renfe ha convocat una oferta d’ocupació pública de 160 places d’operador de Manteniment i Fabricació per a diferents especialitats. Els interessats, que han de reunir una sèrie de requisits detallats en la convocatòria en la web de Renfe, tenen fins al pròxim 29 de març per a presentar les seues sol·licituds.

Dels 160 llocs convocats, 58 són per a operador de Manteniment i Fabricació especialitzat en electricitat/electrònica; 78 per a operadors de l’especialitat ajustador/muntador; 7 per a l’especialitat màquines/eines; 6 per a l’especialitat caldereria/xapa/soldadura, i 11 per a l’especialitat de subministraments.

Aquesta convocatòria d’ocupació s’uneix a la de 600 places de maquinistes i 375 d’operadors comercials N2 que Renfe va llançar el mes de febrer passat i que van tindre un gran acolliment.

Els llocs de treball tindran com a referència les condicions laborals i retributives establides en el Conveni Col·lectiu del Grup Renfe. En el moment de la resolució de la convocatòria, el Grup Renfe podrà determinar la ubicació geogràfica concreta dels 160 llocs, ateses les necessitats existents.

WhatsApp Portal de Xàtiva