Recta final per a la II edició del concurs de postals nadalenques de la Mancomunitat La Costera-Canal

17

Amb la recta final del concurs de postals nadalenques, on el treball guanyador serà el disseny amb el qual l’entitat felicitarà el Nadal, un gran nombre de centres escolars han manifestat ja la seua voluntat per a participar, no obstant això el termini finalitza el 14 de desembre.

Les bases contemplen, a més del guardó per al guanyador/a del dibuix que il·lustre la felicitació nadalenca de la Mancomunitat, s’endurà també un patinet elèctric. Així mateix per cada curs hi haurà tres premis més. El guanyador/a del primer premi de cinqué i sisé rebrà també una minicadena, els classificats en segon lloc un altaveu amb karaoke, i els tercers uns altaveus Bluetooth.

El lliurament de premis es realitzarà en un acte públic el divendres 21 de desembre en horari pendent de confirmar . El lloc serà en el saló de plens de Mancomunitat i amb tots els dibuixos finalistes, la Mancomunitat estudiarà la possibilitat de realitzar una exposició.

La presidenta de la Mancomunitat ha destacat que “en vista de l’èxit obtingut l’any passat amb aquesta activitat, volem continuar promovent la creativitat dels escolars del nostre territori alhora que difonem la imatge de la nostra entitat” .