Solopizza Xàtiva

La Casa de Cultura acollirà aquest dimarts 22 de novembre l’acte «Converses sobre Joan Fuster», promogut per la Fundació Raimon i Annalisa, i en el que intervindrà el propi cantautor xativí junt amb la participació de Antoni Furió i Josep Palomero.

La cita tindrà lloc a les 19 hores a la sala noble i està motivat en la celebració de l’Any Fuster i en la gran amistat que unia a l’escriptor suecà amb l’artista de Xàtiva. Fuster va travar amistat amb Ramon Pelegero tot just quan aquest segon començava a cantar en valencià, tal i com explica al llibre publicat en 1964 sobre la història i la biografia del «fenomen» Raimon, en el qual fa una aproximació a l’artista i parla dels seus orígens familiars, de la ciutat de Xàtiva i de la gent del carrer Blanc o de l’ambient universitari on començava a gestar-se l’activisme polític i cultural.

Junt amb Raimon estaran també el professor, investigador i Catedràtic de la Universitat de València Josep Furió (Sueca, 1958), qui va ser director de publicacions de la UV durant més d’una dècada i director de la revista l’Espill; i també el lingüista Josep Palomero (Borriana, 1953), actual vicepresident de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

WhatsApp Portal de Xàtiva