Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

Què són els articles patrocinats?

Un article patrocinat és un article dins d’un blog, revista o mitjà digital extern relacionat amb el teu sector i que fa referència a la teua marca, producte o servei, a canvi d’una remuneració econòmica.

Com funciona l’article patrocinat?

Els articles patrocinats et permeten accedir a un major nombre de clients no captats encara. Això et dona llicència per a poder presentar el que eres i el que el teu negoci proposa per a canviar la vida de les persones.

Aquests articles funcionen tant si eres una nova empresa, un nou producte, o una marca consolidada que s’obri espai en altres camps amb noves alternatives.

La importància de l’article patrocinat

Internet s’ha convertit indubtablement en el rei dels mitjans de comunicació. La seua evolució en els últims anys ha sigut brutal i continua a un ritme feroç. Vivim pegats a internet, ho tenim en el nostre telèfon intel·ligent, en la tauleta, el portàtil, en la televisió, fins i tot en la pantalla del cotxe. Amb l’augment de l’ús d’internet el fenomen de la publicitat ha anat creixent al seu costat i hui és un dels mitjans on més diners s’inverteix en publicitat. Tots sabem la força que té internet i la importància de ser present allí on estan els clients.

Els principals avantatges dels articles patrocinats són que arribes a un nou públic dins del teu sector i a més, ajudes a potenciar el SEO del teu web, perquè reps enllaços externs o backlinks.

Com contractar un article patrocinat?

A Portal de Xàtiva tenim dos models d’articles patrocinats: el d’elaboració pròpia i d’elaboració externa.

  • L’article d’elaboració pròpia és aquell que el client redacta i ens envia per a la seua publicació. Aquesta opció sol ser la més econòmica.
  • L’article d’elaboració externa és aquell on es Portal de Xàtiva el que acudeix a les instal·lacions del client a realitzar l’article patrocinat. Aquesta opció té un preu més elevat, però el client compta amb persones especialitzades en la realització de les fotografies i en la redacció de l’article.

Per més informació, ports contactar en info@portaldexativa.es o cridant al telèfon 621 342 335.

WhatsApp Portal de Xàtiva