El proper dissabte tindrà lloc la Fira de Sant Martí

1653

L’Ajuntament rememora les dates de celebració i la ubicació original de la primigènia Fira de Xàtiva

Xàtiva, 7 de novembre de 2017.- El proper dissabte 11 de novembre, la plaça de Sant Pere acollirà la primera edició de la Fira de Sant Martí, un esdeveniment comercial i lúdic creat per la regidoria de Promoció Econòmica per rememorar el que va ser tant la primera ubicació, com les dates en que se celebrava la Fira de Xàtiva.

La Fira de Sant Martí se celebrarà des de les 9 fins a les 18 hores. Durant la fira, el públic assistent podrà degustar menjars tradicionals, contemplar una mostra d’animals, visitar els 35 estands de productes de proximitat que s’hi instal·laran, assistir a la conferència sobre les distintes ubicacions de la Fira de Xàtiva al llarg de la història (12h) o al taller d’iniciació al cant d’albaes (13h) o participar en l’excursió que eixirà a les 10:30 hores des de la Font del Lleó per recórrer els indrets relacionats amb les peripècies del bandoler Camot.

Com a anècdota, la distribució dels llocs de venda a la Fira de Sant Martí reproduirà la disposició dels llocs que hi havia al segle XVII, seguint una il·lustració de 1670.

WhatsApp Portal de Xàtiva