Programació de la setmana de l’Orgull LGTBI+2020 a Xàtiva

126

S’acosta la setmana de l’Orgull LGTBI+ 2020 a Xàtiva i ja va notant-se en l’ambient. Aquest any serà un orgull diferent a causa de l’estat en què ens trobem però de segur que també ho agafarem en ganes. Consta en una sèrie d’activitats promogudes per la Regidoria de Joventut, la Regidoria de Dona i Igualtat, el Consell de la Joventut i l’associació Arc de Sant Martí.

Les activitats es realitzen des de hui fins al diumenge 28 de juny, l’orgull serà de manera online on el lema és “Connectem Amb Orgull” i es podran seguir mitjançant les xarxes socials de Joventut (@infojove_xativa), en Casa de les dones (@casadelesdonesxativa), en Consell de la Joventut (@conselljoventutxtv) i en Arc de Sant Martí (@arcsantmartixtv).

Aquesta és la programació per a aquests dies:

Des de el Dijous 18 s’il·luminen els porxes del mercat, es difon per xarxes el vídeo promocional dels esdeveniments anteriors, i de manera gratuïta es podran recollir banderes de l’orgull per penjar als vostres balcons en les següents localitzacions:

  • Casa de la Joventut: en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h.
  • Casa de la Dona: en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 14.30h.
  • Oficina de Turisme: en horari de dilluns a diumenge de 10.00 a 14.00h i de dilluns a divendres de 17.00 a 20.30h.Orgull LGTBI+ 2020
  • Locals de l’Associació de Gent del Mercat: en horari d’obertura dels locals.

Divendres 19 es farà la publicació de la programació i també es publicarà el guanyador del concurs de cartells.

Dissabte 20 es publicarà el guanyador del concurs de relats.

Dilluns 22 a les 19.00h es realitzarà la lectura del manifest en streaming a les xarxes socials anteriorment descrites.

Dimarts 23 es llançarà un Webinari per part de Marta Cañero membre de l’associació Lambda anomenat “LGTBI FÒBIA”

Dimecres 24 es publicarà un Webinari de Silvia Barbera “Quin orgull de família”

Dijous 25 s’il·luminarà l’Arc del Portal del Lleó amb els colors de la bandera LGTBI+ i un Webinari per part de David Vila anomenat “Projecció professional en l’àmbit de la cultura per a la defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQ+”

Divendres 26 es farà un Webinari per part d’Alicia Ramos amb “Principals amenaces del moviment LGTBIQ+”

Dissabte 27 es realitzarà l’últim Webinari per part de l’Arc de Sant Martí amb “Associació Arc de Sant Martí LGTBIQ+ de Xàtiva”, a més hi haurà un “FESTARDEO” amb la col·laboració de la associació ADX associació de DJ’s de Xàtiva

Diumenge 28 a les 20.00h hi haurà un cine-fòrum.

WhatsApp Portal de Xàtiva