STPEV

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

A la seu de STEPV de Xàtiva, s’ha presentat la candidatura de STEPV, sindicat majoritari a l’ensenyament, amb representants de la comarca a les llistes electorals.

L’ensenyament públic no universitari té, com cada quatre anys, la festa de les urnes, enguany el pròxim 4 de desembre. STEPV ha guanyat totes i cadascuna de les eleccions convocades al País Valencià. En 2014, STEPV obtenia la majoria absoluta per primera vegada en les eleccions sindicals d’ensenyament.

STEPV presenta una candidatura a la Junta de Personal amb professorat de totes les comarques, de tots els sectors i etapes educatives.

Les persones que representen el Sindicat, a la Costera, la Canal de Navarrés i el Valle de Ayora-Cofrentes, han posat en comú el treball realitzat els darrers quatre anys i ha donat a conéixer les propostes amb què s’encara la pròxima legislatura.

El proper divendres 23 de novembre a les 20’30 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. tindra lloc la Festa de Presentació de les candidatures de STEPV d’universitats, ensenyament privat i ensenyament públic de les comarques de València.

WhatsApp Portal de Xàtiva