Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

A Ca Don José, es va dur a terme la presentació de la programació teatral de la temporada febrer-maig de 2020 per a Canals. Un total de 8 obres es representaran al Centre Cultural Calixt III, incloent l’estrena nacional del musical La Bella y La Bestia, de l’agrupació teatral local Eventime i la dramaturga canalina Paula Llorenç.

La temporada s’iniciarà el 2 de febrer amb “Descabellado”, el nou espectacle de màgia i humor de Jandro, seguit el 28 de febrer per “L’Electe”, dels reconeguts actors valencians Josep Manel Casanys i Alfred Picó.

El 6 de març, com a prèvia del Dia Internacional de la Dona, tindrem l’espectacle de ball “Mulïer”. També en març, el dia 20, arribarà a Canals “Un marido ideal”, obra de Oscar Wilde que compta amb la interpretació de l’actor Juanjo Artero.

Les cites d’abril seran amb “Maravilloso es volver” (divendres 3), un homenatge a Lina Morgan a càrrec de la mateixa companyia que ens va dur “Jaula de grillos” fa uns mesos, i la comèdia “En ocasiones veo a Umberto” (divendres 24).

Ja al maig, el show còmic/operísic “The Opera Locos” (dia 22) i l’estrena de “La Bella y la Bestia” (dia 31) tancaran aquesta nova temporada de teatre de qualitat a Canals.

L’abonament de temporada, per 42 euros, es renovarà entre el 13 de desembre i el 14 de gener. Les noves altes es duran a terme entre el 15 de gener i el 27 de febrer. Inclou els espectacles “L’Electe”, “Un marido ideal”, “Maravilloso es volver”, “En ocasiones veo a Umberto” i “The Opera Locos”, amb el regal de “Mulïer” per als qui s’abonen abans del 30 de gener.

L’abonament Mini 3R, per 22 euros, inclou “L’Electe”, “Maravilloso es volver” i “En ocasiones veo a Umberto”. Més info a la web (canals.es).

WhatsApp Portal de Xàtiva