WhatsApp Portal de Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva va albergar ahir la constitució de la Junta Rectora del Consell Esportiu Municipal per a l’actual legislatura, la qual va ser aprovada en el plenari celebrat a principis del mes de setembre.

El tercer tinent d’alcalde de Xàtiva i regidor d’Esports, Pedro Aldavero serà el president de la Junta Rectora del Consell mentre que el president de la Coordinadora d’Associacions Esportives de Xàtiva, Richard Prats Tomàs, també serà membre nat de la mateixa per raó de càrrec. Altres dos membres de la Coordinadora d’Associacions Esportives també formaran part del Consell com a vocals de la Junta: Carmen Sanchis Cucarella i Javier Moscardó Úbeda. En qualitat de suplents de la Coordinadora d’Associacions Esportives estaran Vicente Lluch Montaner i Vicente Albiñana Ramírez.

A més a més, també formen part del Consell Esportiu un representant proposat per cada grup polític amb representació en el plenari, que no necessàriament ha de ser regidor municipal. Per part del PSPV-PSOE el titular serà Ignacio Reig i el suplent Ricardo Martínez; del grup municipal Xàtiva Unida estarà com a titular Alfred Boluda i com a suplent Carles Sánchez; per part del Partit Popular Marcos Sanchis exercirà com a titular i Eduardo Llopis com a suplent; i del grup municipal Ciutadans el representant serà Javier García Paños i el suplent Juan Giner.

A més a més, caldrà afegir al Consell Esportiu Municipal a un club o associació esportiva, un esportista resident a Xàtiva i un representant de les associacions de discapacitats nomenats pel plenari municipal; un usuari o usuària de les instal·lacions esportives triat pels socis i sòcies; i un usuari o usuària inscrit en les escoles esportives municipals per a adults.

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva