Portal de Xàtiva ha aconseguit un rècord de 71.667 pàgines vistes durant el mes de juny

78

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Al periòdic digital Portal de Xàtiva hem registrat un èxit notable aquest mes de juny, amb un total de 71.667 pàgines vistes. Aquestes impressionants xifres de trànsit reflecteixen la creixent popularitat i la confiança que els lectors dipositen en nosaltres.

Des de Portal de Xàtiva volem expressar el nostre agraïment més sincer als nostres lectors per la seua fidelitat i suport continu. La implicació de la comunitat és fonamental per al creixement i la rellevància del periòdic, que cada dia treballa per oferir les millors notícies i continguts de qualitat.

A més, fem una crida a les empreses de la ciutat per considerar la possibilitat de contractar publicitat a través de la nostra plataforma. Amb una audiència tan àmplia i en constant creixement, el periòdic digital representa una excel·lent oportunitat per a les empreses locals que desitgen augmentar la seua visibilitat i arribar a un públic ampli i divers.

El suport de les empreses xativines no només contribueix a la sostenibilitat del periòdic, sinó que també permet crear un espai on la comunitat pot trobar productes i serveis locals de qualitat. Amb la col·laboració de tots, Portal de Xàtiva pot continuar sent un referent informatiu i un punt de trobada per a tota la ciutat.

Per a més informació sobre les opcions de publicitat, les empreses poden visitar el lloc web de Portal de Xàtiva o posar-se en contacte directament amb l’equip de publicitat al telèfon 673288558 (també tenim WhatsApp).

Ajudeu-nos a continuar creixent i oferint el millor servei informatiu a Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva