Policies de tota la província de València es formen contra la violència de gènere a Xàtiva

233

El Servei de Formació de la Diputació de València ha organitzat, en col·laboració amb l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), el curs “Policia local i violència de gènere: la víctima com a centre de la intervenció”, destinat als policies locals dels ajuntaments de la província de València. Aquest curs, de 20 hores de durada, va començar el proper dilluns 30 de gener i s’estendrà fins al proper 9 de febrer. L’activitat formativa té lloc a l’aula de formació de la Policia Local de Xàtiva. El curs va ser inaugurat per la regidora de Policia Local, Mariola Sanchis i per l’Intendent Principal, Antonio Collado.

Amb aquesta acció formativa es pretén aconseguir que els policies assistents coneguen amb més profunditat la problemàtica dels delictes de violència exercits contra la dona, abordant-lo des d’una perspectiva interdisciplinària. L’objectiu és aconseguir que el professional, a través dels coneixements i habilitats adquirides en aquest curs, tinga un enfocament global dels delictes de violència exercits contra la dona i no compartimentat, redundant, tot això, en una millor qualitat en l’atenció al ciutadà i a la víctima, en concret.

Aquesta formació s’ofereix a tot el col·lectiu professional a la província de València, amb l’objectiu d’aconseguir una atenció adequada i eficaç a la víctima, així com dotar als ajuntaments de mitjans personals més qualificats per participar en la prevenció i protecció de les víctimes de violència de gènere i contribuir així a l’eradicació d’aquesta xacra social en coordinació amb tots els agents socials implicats en el municipi.

WhatsApp Portal de Xàtiva