Plataforma Per Xàtiva reafirma la seua intenció de continuar a l’escenari polític de Xàtiva i censura l’actual govern PSOE-C’s per eliminar les iniciatives dutes a terme dins del Pacte de Sant Domènec

Des de PerXàtiva s'ha criticat especialment les polítiques de mobilitat del regidor de Ciudadanos, Juan Giner, a qui han acusat d'abandonar totalment la pacificació del trànsit a les immediacions del Col·legi Martínez Bellver

96

Platafoma Per Xàtiva reafirma la seua intenció de continuar dins de l’imaginari polític de la ciutat de Xàtiva, constituint-se com a partit polític i dedicant tot seu treball a construir un projecte sòlid que, d’ací a tres anys i mig, puga contar amb el recolzament suficient per part de les veïnes i veïns de la ciutat per a tornar al consistori municipal.

Així ho manifestava la seua cap de files, Empar Penadés, després de la reunió de dimarts passat, a la Casa de la Cultura, amb els membres de la candidatura i les persones simpatitzants.

El principal objectiu d’aquesta reunió era definir les estratègies polítiques que duran a terme i fiscalitzar les actuacions de l’actual equip de govern a qui acusen principalment d’eliminar totes les iniciatives que dugueren a terme els partits que formaren el pacte de Sant Domènec.

En paraules de Penadés, “No ens ve de nou el fet que el PSOE, una vegada ha recuperat amples parcel·les de poder, apropiant-se de la tasca i el treball d’altres formacions polítiques, aplica eixe mateix poder per liquidar i enterrar el més profundament possible totes les actuacions que impliquen qualsevol conflicte en el partit amb qui hui trampeja per a guanyar sempre totes les votacions, més que siga al preu de perdre la coherència i el trellat respecte de les seues pròpies bases, a qui encara està per veure com li cau el fet de que el final, almenys a Xàtiva, ha sigut CON RIVERA SÍ.”

D’altra banda, els membres de Plataforma Per Xàtiva han manifestat el seu total desacord amb les polítiques de mobilitat que està portant a terme el nou regidor de Ciudadanos, Juan Giner, des de la seua entrada en el consistori. Plataforma per Xàtiva afirma que s’ha tornat enrere en actuacions que ja eren habituals en la nostra ciutat, com la Setmana de la Mobilitat, on participaven activament totes les forces polítiques, inclosa la de C’s i, que ha sigut una de les primeres coses en eliminar.

Un altre assumpte delicat, també en matèria de mobilitat, és l’eliminació dels pilons del carrer Ventura Pasqual, de què s’encarregava un operari de l’Ajuntament durant les hores d’entrada i eixida de l’alumnat del Col·legi Martínez Bellver i que, a hores d’ara, ningú sap explicar. Un problema nou a què ningú dóna cap solució, ja que ni la Policia Local de Xàtiva s’encarrega de regular el trànsit en les hores escolars. Després de dues setmanes de classe, ni estan els pilons ni la policia. L’únic que hi ha és la preocupació per part de la direcció del centre escolar i dels pares i mares que porten cada dia els seus fills i filles a l’escola. Pel que sembla, el Martínez Bellver no és un centre preferent per al senyor Giner, Regidor d’inSeguretat.

Amb aquestes denuncies, la Plataforma Per Xàtiva posa de manifest, una vegada més la necessitat d’una tasca de fiscalització i denuncia de tot allò que, al seu criteri, no siga positiu per a les xativines i xativins. i de proposta d’alternatives al que ja està veient-se com una deriva per part del PSOE.

WhatsApp Portal de Xàtiva