“Plácido” de Berlanga serà el protagonista de la nova sessió de cinema a Canals

22

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El Club de Lectura de Canals presenta, en col·laboració de la Regidoria de Cultura, la pel·lícula espanyola “Plácido” del director valencià Luis García Berlanga, commemorant el centenari del naixement del cineasta espanyol.

La pel·lícula conta com en una xicoteta ciutat provinciana, a unes burgeses ocioses se’ls ocorre la idea d’organitzar una campanya nadalenca el lema de la qual és: “Seu a un pobre a la seua taula“. Es tracta que els més necessitats compartisquen el sopar de la Nit de Nadal amb famílies acomodades i gaudisquen de la calor i l’afecte que no tenen.
“Plácido” va obtindre nombrosos premis i nominacions, entre els quals destaca la nominació als Premis Oscar com a millor pel·lícula de parla no anglesa i també va participar en la Secció Oficial del Festival de Cannes.

Entre els actors i actrius destaquen Cassen, José Luis López Vázquez, Julia Caba, Elvira Quintanilla o Manuel Alexandre, entre d’altres.

La pel·lícula tindrà lloc, com cada dijous, el 18 de novembre a les 21.45 hores al Centre Cultural Calixte III de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva