Pichu en adopció

165

Així de preciós està Pichu. Com sabeu, va aconseguir una bona casa d’acolliment, on estan treballant amb ell. Ens diuen que és un gosset molt bo i que aprén molt bé. És afectuós amb la família i prompte va mostrar que darrere de tota la por que a priori mostra, amb una miqueta d’afecte ell dona tot de si.

Pichu té sobre tres anys, és sociable amb altres animals i, com veieu, s’adapta bé a la vida en una casa, ja que fins ara no havia conviscut en una casa com a tal. Malgrat que sempre ha rebut manyagues i afecte d’aquells amb els qui ha estat en els seus acolliments o residència.

Sabem que un gosset tan bo i especial com ell aconseguirà una família autèntica i meravellosa, on totes dues parts seran molt feliços de tindre’s.

Ens ajudes a compartir el seu post perquè arribe a molta gent? Tal vegada la seua família estiga molt, molt a prop però encara no el coneixen.

Una huella en el corazón

ADOPTA i salva una vida, ACULL i ajuda a canviar una vida. No canviarem el món, però si el seu món 💗

Si vols ser casa d’acollida o adoptar a algun d’aquests tresorets envia un WhatsApp al 688892273 o un correu electrònic a: una.huella.en.el.corazon@gmail.com

👉 Tu eres part important en aquest projecte. Ajuda al fet que puguen tindre una oportunitat.

APADRINA, FES-TE SOCI, DONA. Tu eres la clau del canvi, sense tu no podem salvar vides

Caixa Popular: ES27 3159 0004 6324 9483 0025
https://www.teaming.net/unahuellaenelcorazon
PayPal: Una.huella.en.el.corazon@gmail.com
Una huella en el corazón Xàtiva (Valencia)

Facebook: Una huella en el Corazón

No oblides donar-li a compartir, un sol 👉 click 👈 pot canviar la seua vida

WhatsApp Portal de Xàtiva