Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest divendres a les 22 de la nit una funció de teatre en valencià, «Per davant i per darrere», de Michael Frayn, una producció de Olympia Metropolitana baix la direcció d’Alexander Herold i versionada al valencià per Juli Disla.

Es tracta d’un espectacle difícil de definir, ja que el primer acte consisteix en una divertida sàtira d’un vodevil, dins del marc de la comèdia anglesa. D’altra banda, el segon acte és una absoluta farsa feta en pantomima (silenci), que precedeix al tercer i últim acte consistent en un embolic caòtic que farà riure al públic assistent. El seu autor, Michael Frayn, és un dels grans genis del teatre anglès de la segona meitat del segle XX.

L’elenc d’actors i actrius està conformat per noms com ara Vanesa Cano, Sergio Escribano, Ferran Gadea, Paula García Sabio, Nelo Gómez, Carme Juan, Paula Llorens, Miquel Mars o Sergio Villanueva. La durada serà de 120 minuts i el preu de les entrades és de 10 euros (8 euros amb descomptes), que es poden adquirir a través de la pàgina web d’Instanticket.

Cal recordar que la regidoria de Teatre ha llançat junt amb Adexa una promoció en la que es poden aconseguir entrades gratuïtes per a les distintes funcions programades al comprar en establiments d’aquesta associació i formar part de «Amants del Teatre», gestió que es pot fer de forma gratuïta a través de la web del Gran Teatre de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva