Solopizza Xàtiva

El Congrés de Més Compromís en L’Alcudia de Crespins,, ha triat a Pepe Garrigos nou secretari local per unanimitat.

La nova executiva local que encapçala Garrigos estarà formada per Xavier Delgado com a  Secretari d’Organizació, Amparo Albalat com a Secretària d’Estratègia i Comunicació, Toni Beltral com a responsable d’Acció Politica i com a vocal Elena Plana.

Garrigos, qui és també és portaveu del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de L’Alcudia de Crespins, ha agraït la militància el seu suport i ha destacat “la importància de realitzar un procés democràtic intern assembleari en el qual els protagonistes són les persones que participen de la vida del col·lectiu, que decideixen, al cap i a la fi, qui els representa».

Així mateix, ha assegurat que el seu principal objectiu és «cohesionar tot el col·lectiu perquè el grup municipal compti amb el suport d’un grup més fort que participi activament de les polítiques locals i així encarar amb energia el procés electoral del pròxim 2023 ».

Pepe Garrigos liderarà el col·lectiu local com a nou Secretari Local durant els pròxims dos anys amb l’objectiu de posicionar MÉS-Compromís com la força d’esquerres de referència al poble, acompanyat de la resta del col·lectiu local que li va atorgar el seu suport i confiança.

La nova executiva tracta de donar una perspectiva de futur , d’esquerres, verda i  feminista, que es planteja l’objectiu d’implantar-se com referent al poble, així com treballar conjuntament amb la resta de regidors de partit valencianista per a poder aprofundir en les polítiques enfocades en una vida millor per als nostres veïns i veïnes.

WhatsApp Portal de Xàtiva