Penúltima sessió del cinema d’estiu de Canals a ritme de la pel·lícula “Whiplash”

34

Solopizza Xàtiva

Aquest dijous, 26 d’agost a les 22 hores, tindrà lloc al pati CEIP Calitxe III una nova entrega del cicle CINEMA EN MASCULÍ, amb la pel·lícula nord-americana “Whiplash”, del director Damien Chazelle.

La història es centra en el jove Andrew Neiman, un jove ambiciós bateria de jazz que vol triomfar en l’elitista Conservatori Shaffer en la ciutat de Nova York. Però allí coneix a Terence Fletcher, un professor conegut tant pel seu talent com pels seus rigorosos mètodes d’ensenyament, qui dirigeix el millor conjunt de jazz de tot el Conservatori. Quan Fletcher elegeix a Andrew per a formar part del grup, la vida del jove canviarà.

El director i músic francoamericà Damien Chazelle és conegut mundialment per haver escrit i dirigit la pel·lícula “La ciudad de las estrellas: La La Land”. La cinta “Whiplash” va guanyar tres premis Óscar destacant el de millor actor secundari per a J.K Simmons, qui interpreta al mestre Fletcher. Com a curiositat, la pel·lícula està inspirada en la vivència del propi director que va tindre amb el seu professor de bateria i que, finalment, va deixar les classes per a centrar-se en el món del cinema.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals i el Club de Lectura animen als veïns i veïnes a gaudir d’aquesta nova entrega on la música serà la protagonista.

WhatsApp Portal de Xàtiva