Pedro Aldavero: “L’esport és segur i no s’ha donat cap cas de contagi a les activitats esportives municipals”

158

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva donarà inici a finals d’aquest mes de setembre a les activitats esportives municipals, entre les quals es troba l’esport per a persones adultes, les escoles esportives municipals i les activitats en la piscina coberta.

Una vegada finalitzada la temporada d’estiu, es va reobrir la piscina coberta del poliesportiu Les Pereres per al bany amb torn lliure i per a l’entrenament dels clubs locals, i està previst que el proper 27 de setembre s’inicien les diferents activitats programades: aquagym, iniciació de 0 a 2 anys i de 3 a 5 anys, perfeccionament de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys, i iniciació i perfeccionament per a persones adultes; activitats que es realitzaran fins al 31 de maig. Les activitats a la piscina compten amb diferents horaris de dilluns a divendres, amb una ràtio de 8 alumnes per a totes elles excepte per a l’aquagym, activitat que tindrà un aforament d’entre 10 i 20 persones.

D’altra banda, també es reprenen des del 27 de setembre i fins el 31 de maig les escoles esportives municipals, en les quals es podrà triar entre esports com ara atletisme, gimnàstica rítmica, bàdminton, esport adaptat, voleibol, minibasquet, aeròbic i handbol. Les seus d’aquestes activitats seran el pavelló Francisco Ballester, el poliesportiu Les Pereres, el pavelló de voleibol, el col·legi Gozalbes Vera, el gimnàs del col·legi Jacinto Castanyeda i l’IES Josep de Ribera, mentre que les ràtios aniran d’un mínim de 10 a un màxim de 30 alumnes i el preu de tot el curs serà de 64 euros (sent gratuïta l’escola esportiva adaptada).

 

Per últim, el 27 de setembre es reprén també l’esport per a persones adultes, que s’estendrà fins al 30 de juny. En aquest cas les persones interessades es poden apuntar a activitats com ara manteniment físic, gimnàstica correctiva, pilates, aeròbic step, zumba, esport adaptat i boccia; i els llocs on es desenvoluparan seran els pavellons de Voleibol i Francisco Ballester, el col·legi Gozalbes Vera i l’Institut Lluís Simarro. La ràtio d’alumnat anirà d’un mínim de 10 a un màxim de 35 persones i depenent de les inscripcions es podrà augmentar o reduir el nombre d’hores i dies.

Cal destacar que tant en les activitats de la piscina com en l’esport per a persones adultes es pot realitzar un pagament únic per a tot el curs o bé trimestral. La inscripció i el pagament es podran fer a partir de demà divendres 10 de setembre mitjançant la web www.xativa.es, en el seu apartat d’esports. Hi haurà que clicar en la pestanya «Inscripcions / reserves» i complimentar les dades d’identificació d’usuari (donant-se d’alta en cas de no disposar-ne encara d’un). Una vegada dins s’haurà de clicar en «Nova inscripció» en l’apartat d’activitats esportives municipals, triar la modalitat i l’activitat escollida i confirmar per fer efectiu el pagament. Altra opció per donar-se d’alta serà la d’emplenar i entregar la fitxa d’inscripció a la recepció del poliesportiu Les Pereres i procedir al pagament mitjançant targeta bancària.

«Convidar a totes les persones usuàries a inscriure’s i reprendre unes activitats que tenen una gran acceptació a la nostra ciutat, i que seguiran comptant amb totes les mesures de seguretat necessàries», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

Per a dubtes i consultes es pot telefonar al Poliesportiu Les Pereres (96 228 30 00) en horari de 7 a 21 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva