Pedro Aldana del Departament de Salut Xàtiva – Ontinyent obté el premi “Mifsut 2021”

350

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Fotografia: Pedro Aldana rebent el guardó de l’IMV ahir a València

El metge resident de tercer any Pedro Aldana del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha obtingut el premi “Mifsut 2021” a la innovació que atorga l’Institut Mèdic Valencià (IMV) pel seu projecte de disseny i investigació d’un “registre de politraumatismes a la Comunitat Valenciana”.

L’acte de lliurament de premis va tindre lloc ahir tard en la seu del IMV durant l’acte de commemoració del 180 aniversari d’aquesta Institució mèdica.

El projecte guardonat es troba actualment en fase de prova pilot a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva on ha comptat amb la participació del Servei d’Informàtica per al desenvolupament d’una aplicació informàtica.

En el moment actual aquest projecte es troba desenvolupat en un 60% i estan interessats ja almenys quatre grans hospitals de la Comunitat Valenciana.

A grans trets, aquest projecte pretén conéixer l’epidemiologia en pacients amb politraumatismes des dels serveis d’urgències SAMU fins a l’alta del pacient per a poder estudiar i analitzar la incidència, causes i epidemiologia d’aquesta patologia.

WhatsApp Portal de Xàtiva