Crowdfunding “Diari d’un confinament il·lustrat” del xativí Paco Roca

269

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Font oficial de l’article: Verkami

DIARI D’UN CONFINAMENT IL·LUSTRAT

Segurament et sona la paraula confinament, quarantena o pandèmia, o igual a algú la paraula desfici.

El tema és que mai oblidarem aquesta etapa, serà històrica i jo després d’un llarg confinament dibuixant he decidit donar-li forma a més de 100 dibuixos amb aquest llibre que recopila les vivències d’aquest moment d’una manera molt còmica.

Per això vos necessite més que mai!

Hem creat aquest verkami per a fer aquest projecte realitat.

Sols amb la teua col·laboració es podrà fer possible, així que des de ja moltíssimes gràcies si estàs pensant en fer el meu llibre realitat!

A què destinarem les vostres aportacions

-A fer possible l’edició de “Diari d’un confinament il·lustrat”, un recull de 100 il·lustracions. Un llibre dels que guardarem com un record d’un temps viscut pero amb humor.

Com seran les recompenses

A l’apartat de recompenses trobareu diferents opcions que hem preparat amb opcions de llibre, làmina, samarreta, làmina original i alguna sorpresa més.

Finalment i per celebrar-ho, es farà una festa de presentació en la casa de la cultura de Xàtiva el dia 20 de Novembre a les 20:00 on entregarem les recompenses i signare llibres a tot el món qui vinga.

Però per supost també comptem amb l’opció de enviaments!

Qui sóc

Paco Roca Chorques (1957)

Vaig nàixer a Xàtiva on vaig créixer i on es va forjar des de ben jove la meua passió per l’art. Tinc més de 40 anys d’experiència com a Artista faller. També sóc pintor de quadres, caricaturista i dibuixant de vinyetes per a periòdics i revistes com el Levante o L’informador.

He il·lustrat diversos llibres per a l’editorial reclam com ‘ Un romanç amb botifarra’,’ Raimon: Un cantant de cantants’, ‘Conrado messeguer: L’home dels pinzells’ i ‘Els papes borja’.

Així que per què no seguir amb la trajectoria amb aquest llibre? 🙂

Calendari previst

Les recompenses es podran entregar a partir del 20 de Novembre.

Seguiu-nos a les xarxes per saber la data de la festa de presentació on tots els mecenes esteu més que convidats i vos entregarem les recompenses.

+ Info

Vos informarem sobre l’evolució del projecte a:

Instagram ARTPACOROCA

Facebook Paco Roca Chorques

Per qualsevol dubte o pregunta que tingueu sobre el projecte, podeu posar-vos en contacte amb mi deixant un comentari o enviant-me un correu a artpacorocachorques@gmail.com

WhatsApp Portal de Xàtiva