Participa aquest cap de setmana en el “Plenari Jove” organitzat pel CJX i el Consell Valencià de la Joventut

33

Solopizza Xàtiva

El Consell de la Joventut de Xàtiva i el Consell Valencià de la Joventut organitzen aquest cap de setmana el “Plenari Jove”, una activitat dirigida a joves amb interès en la política local en la que es farà una simulació d’un plenari de l’ajuntament representant diferents ideologies.

*S’amplia el termini d’inscripció fins aquest dimecres 9 de novembre.

L’activitat tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de Novembre en l’alberg Casa Blanca (Xàtiva), on joves d’entre 16 i 25 anys realitzaran una sèrie d’activitats lúdiques i formatives amb la finalitat de que coneguen el funcionament de la política municipal i d’un plenari.  Durant tot el cap de setmana les participants es convertiran en regidors i regidores (fictícies) d’un ajuntament assumint una ideologia política per tal d’elaborar, negociar i tirar endavant una moció que serà debatuda en la simulació fictícia del plenari, que es celebrarà al propi Ajuntament de Xàtiva.

L’activitat començarà el divendres a les 18:30 i finalitzarà el diumenge a les 16:30, i està oberta a tot el món (no cal que sigues de Xàtiva per a participar) arribant així a joves de tot el territori valencià. La manutenció i el desplaçament estan coberts per la pròpia organització.

Tota aquella persona jove que tinga interès en participar, pot inscriure’s en el següent formulari com a màxim fins aquest dimecres 9 de novembre. FORMULARI:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYIgCxJCbQ4mkOy0WhuQkMyJrzU0wlNuFWKKYZbf2uCLrQSg/viewform

WhatsApp Portal de Xàtiva