Solopizza Xàtiva

Centelys

El CAX Orientació acaba la temporada en terres alacantines. El dissabte 10 de desembre, en Mutxamel, se celebrava la 16ª LACV que a més a més era el Campionat Autonòmic de Distància Llarga. Els orientadors es trobaren en un terreny típic de la costa mediterrània amb sòl sec, dur i de vegades rocós i desigual, on la topografia era complexa i amb un alt nivell de detalls a les corbes de nivell.

En aquesta prova, PACO ARAGÓN aconseguia proclamar-se Campió Autonòmic de Distància Llarga en la categoria M-45. És el primer campionat que el CAX Orientació aconsegueix des de que fa 4 anys es creara la Secció d’Orientació del Club Atletisme Xàtiva.

També, en la prova del dissabte, s’obtingueren bons resultats, destacant la 3ª posició de Domi Fraile en F-21B; el 6é lloc d’Oscar Barberà en M-21A i de Paco Benito en M-21B. En M-12, Martín Aragón entrava en 3ª posició i, també cal fer referència als més menuts de grup del CAX Orientació que participaven en l’Open Groc, que acompanyats pels orientadors del grup completaven la prova.

El diumenge 11 de desembre, en la 17ª prova de la LACV, de Mitja Distància, celebrada a Aigües amb una climatologia adversa i terreny molt mullat a conseqüència de la pluja finalitzava la Lliga Autonòmica. Els resultats a destacar: la 5ª posició d’Oscar Barberà; el 6é lloc de Neus Carboneras en F-21A; i la 7ª posició d’Edu Sanchis en M-21A i Carles Sánchez en M-35.

El CAX Orientació aconsegueix el 8é lloc de la classificació de la LACV 2022

La Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV)  de la temporada 2022, que està organitzada per la Federació de l’Esport d’Orientació (FEDOCV), ha finalitzat després de disputar-se un total de 17 proves. El CAX Orientació, amb un grup de tant sols huit federats, ha aconseguit obtenir el millor resultat històric, i ha acabat en una meritòria 8ª posició amb 4.920’78 punts. La temporada ha estat molt bona en general, de fet tots els i les orientadores del club han quedat en dins del Top 10 de les seues classificacions individuals.

Una temporada més, en la classificació final individual, els orientadors del CAX han aconseguit pujar dalt del podi. Paco Aragón s’ha situat en la 2ª posició en la categoria M-45 amb 857’61 punts i Domi Fraile en la 3ª posició en F-21B amb 736.65 punts.

WhatsApp Portal de Xàtiva