Ontinyent trasllada la Fira de Tendes i Tapes al carrer José Iranzo per les obres de Martínez Valls

494

L’Ajuntament manté el segon cap de setmana de juny com a data i el format que trau al carrer promocions, oportunitats, gastronomia i actuacions musicals

El regidor de Comerç anima a comerciants i hostelers a implicar-se en mantenir viva una fórmula que atrau cada any a milers de persones

La Fira de Tendes i Tapes d’Ontinyent manté data (el segon cap de setmana de juny) però canvia de lloc, del carrer Martínez Valls fins al tram del carrer José Iranzo comprés entre Pius XII i l’Avinguda d’Albaida. Aquest canvi es deu a les obres de reurbantizació del Carrer Martínez Valls, que, tot i que en juny estaran ja a la recta final, podrien no estar finalitzades en el cap de setmana del 10 al 12, quan tindrà lloc la cita comercial que organitza l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES).

El regidor de Comerç, Pablo Úbeda, ha explicat que “seguint les indicacions del Pla Estratègic d’Actuació Comercial, i amb els resultats de les últimes edicions a la mà, està clar que la zona de Martínez Valls i la Plaça de Sant Domingo és ideal per a aquest esdeveniment, però les millores urbanes que s’estan fent ens han obligat enguany a buscar altre emplaçament”, manifestava. “Amb tot -afegia- volem aprofitar les coses positives que ens comporta aquest canvi eventual d’ubicació, com el fet d’acostar més si cap les dues fires, i animem als comerciants i hostelers a implicar-se en mantenir viva una fórmula que atrau cada any a milers de persones d’Ontinyent i tota la comarca”, assenyalava.

La Fira de Tendes inclou productes de temporada amb descomptes, promocions i oportunitats “outlet”, i a la de Tapes i Rock es concentren establiments d’hosteleria, bodegues i gastronomia, acompanyats d’actuacions musicals. Les dues fires es posaren per primera volta en marxa en 2012, per tal d’evitar l’eixida dels veïns del municipi cap a altres ciutats i augmentar les vendes, unificant-se amb èxit des de 2013.

Pablo Úbeda ha animat als comerciants i hostelers de la ciutat “a sumar-se a una formula que s’ha demostrat vàlida a l’objectiu comú que tenim totes i tots de fer d’Ontinyent un lloc de referència”, incidia.  La informació per apuntar-se al llarg d’esta setmana està a l’abast dels establiments a l’oficina de Promoció Econòmica, ubicada a l’edifici CREC (Carrer Maians, 19, telèfon 962918227).

WhatsApp Portal de Xàtiva