Solopizza Xàtiva

Ontinyent ha programat tres rutes turístiques i paisatgístiques per a la Setmana Santa. En concret, el divendres 19 d’abril tindrà lloc la ruta senderista i el taller d’herbero pel barranc dels Tarongers; el dissabte 20 està prevista la visita als refugis antiaeris del Regall i de l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado. Finalment, el diumenge 21, tindrà lloc la ruta cicloturista “Pedalejant Ontinyent”.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animava a la ciutadania de totes les comarques veïnes a a participar i gaudir d’Ontinyent durant la Setmana Santa perquè la ciutat té molts atractius que oferir. Una bona manera de començar a descobrir la bellesa d’Ontinyent es participant en una d’aquestes rutes que són una experiència única”, manifestava. Estes rutes s’inclouen dintre del calendari anual que l’Ajuntament ha previst per a este any, el qual s’ha ampliat de 24 a 38 rutes davant l’èxit de l’edició anterior, que va comptar amb més de 1000 participants.

Les rutes seran sempre amb caràcter gratuït i places limitades, podent ampliar-se la informació i realitzant-se inscripcions a la Tourist Info d’Ontinyent, ubicada al Palau de La Vila, de dimarts a dissabte de 9:00 a 13:30 hores i de dilluns a divendres de 16:30 a 19:00 hores. També poden formalitzar-se per telèfon (962916090) o per correu electrònic (ontinyent@touristinfo.net).

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva