Ontinyent es mou en defensa de la linea de ferrocarril Xàtiva – Alcoi

292

Solopizza Xàtiva

La plataforma Salvem el Tren i l’associació “Ontinyent en bici” ens mobilitzem en defensa de la Línia de Ferrocarril Xàtiva – Alcoi per tal de conscienciar a la població del gran valor de la mateixa.

Des de la plataforma han volgut expressar-se:

«Tothom sap que el tren és un mitjà de comunicació segur, còmode, accessible, respectuós amb les terres que travessa, econòmic i net. Als seus avantatges ecològics (menor contaminació atmosfèrica i acústica, eficiència energètica, menor ocupació del terreny i baix impacte paisatgístic) cal afegir els que té en l’aspecte social: és molt més accessible que el transport privat per carretera o que l’avió i contribueix a la vertebració i l’equilibri territorial.

Per una banda, la “Plataforma Salvem el Tren” hem organitzat una conferència a càrrec de Vicent Torres Castejón, doctor en economia amb una tesi sobre Polítiques de Transport i especialitzat en Plans de Mobilitat Urbana Sostenible. Ha sigut portaveu de la Plataforma de Defensa del Ferrocarril i va redactar un Pla Director de Ferrocarrils per al País Valencià.

Aquesta conferència tindrà lloc el divendres 20 de gener de 2017 a les 19:30 hores en la sala gran del Centre Cultural Caixa Ontinyent.Conferència “És L’Hora del Tren” a càrrec de Vicent Torres Castejón.»

WhatsApp Portal de Xàtiva