«Oceanía», l’última obra de Gerardo Vera, arriba aquest divendres al Gran Teatre de Xàtiva

L’obra està protagonitzada per Carlos Hipólito i les entrades tenen un preu de 15 euros i 12 amb descomptes

73

Solopizza Xàtiva

Centelys

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest divendres 10 de febrer a les 20:30 hores la representació de l’obra «Oceanía», el testament artístic i vital de Gerardo Vera, l’últim projecte que va dur a terme abans de morir a causa del coronavirus, i sens dubte el més il·lusionant dels milers de treballs realitzats al llarg del seu mig segle de carrera en pantalles i escenaris.

«Oceanía», amb Carlos Hipólito i direcció de José Luis Arellano García, és el record d’una vida apassionant. És el retrat d’un país i d’una època. És la mirada tardorenca d’un home excepcional que un bon dia va sentir la necessitat de posar negre sobre blanc la història de la seua vida. Centenars de pàgines en les quals va plasmar sense pudor una realitat tamisada pel vel del record: la seua infància privilegiada, la dolorosa ruïna de la seua família, el naixement del seu etern amor pel cinema, el descobriment de l’amor, l’esquinçament del desamor, el compromís polític, l’odi al pare, la reconciliació a través de la compassió… i el germen del teatre, la seua vertadera passió que el va acompanyar fins al seus últims dies.

Les entrades tenen un preu de 15 euros (12 euros amb descomptes) i es poden adquirir a la web del Gran Teatre o bé de manera presencial dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores o des de dues hores abans de la funció.

WhatsApp Portal de Xàtiva