Obra Social de Caixa Ontinyent se suma hui a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, reiterant el seu compromís amb les persones amb malalties mentals i els seus familiars.

L’entitat va posar en funcionament fa ara 20 anys el Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) Caixa Ontinyent, el primer d’estes característiques implantat a la Comunitat Valenciana, que compta amb 76 usuaris, més de 400 beneficiaris directes i suposa el manteniment de 14 llocs de treball.

Està destinat a persones amb malalties mentals cròniques i amb un deteriorament significatiu de les seues capacitats funcionals. Desenvolupa activitats com a avaluació psicològica, d’integració comunitària, integració laboral i voluntariat, i programes de rehabilitació cognitiva, psicomotricitat i intervenció familiar, entre uns altres.

Caixa Ontinyent va aportar i va habilitar el centre per al servei del CRIS, cedit gratuïtament a ADIEM, realitza aportacions econòmiques anuals per al manteniment d’activitats, i col·labora en actuacions puntuals com la dotació del transport per al centre o la cessió del Centre Cultural Caixa Ontinyent para determinades activitats.

Amb este tipus d’actuacions, i a través de la seua obra social, Caixa Ontinyent compleix així amb un dels seus objectius fundacionals que és contribuir a la millora de la qualitat de vida en el seu àmbit d’actuació. En 2017 van ser 280.000 persones les beneficiàries directes de la seua actuació en obra social.

Reserva tu plaza en un GRADO o en un POSTGRADO 
en 3 sencillos pasos