Obra Social de Caixa Ontinyent aporta un vehicle adaptat a l’Associació ADIBI d’Ibi

Suposa una inversió de 36.000 euros i permetrà l'accés a recursos socials, d'oci, temps lliure i respir familiar

32

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Obra Social de Caixa Ontinyent ha entregat un vehicle adaptat a l’Associació de Discapacitats i Malalties Rares d’Ibi i Comarca, ADIBI, que s’utilitzarà per a prestar el servei de transport adaptat per a les activitats que organitzen i impulsen.

En l’acte d’entrega del vehicle han comparegut la Presidenta de l’Associació, Fidela Mirón Torrente, i el Director de l’oficina que Caixa Ontinyent té a Ibi des de 2017, David Mullor.

La inversió per part de l’entitat serà de 36.000 euros, que beneficiaran als més de 200 associats, i que permetran millorar la seua qualitat de vida i la dels seus familiars, ja que els possibilitarà accedir als serveis que des de ADIBI es presten tant a nivell social: informació i orientació, ocupació i formació, campanyes educatives i de sensibilització, accessibilitat i integració, i activitats d’oci i temps lliure; com a nivell sanitari: de rehabilitació i teràpies alternatives.

Única caixa d’estalvis valenciana

Caixa Ontinyent és l’única entitat financera en la Comunitat Valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris. Una labor social que permet, d’una banda, millorar la qualitat de vida de les persones, i, per un altra, contribuir a la vertebració de la seua zona i evitar la despoblació.

En els últims 10 anys, Caixa Ontinyent ha destinat 14 milions d’euros a obres socials. Una activitat singular que, any rere any i des de la seua fundació en 1884, ha anat aportant recursos i activitats a tot el seu àmbit d’actuació.

De fet, l’obra social de Caixa Ontinyent disposa de 26 centres en funcionament en 11 localitats, amb 274 llocs de treball directe, desenvolupa anualment prop de 89 activitats, col·labora amb 92 col·lectius i beneficia a 174.000 persones.

WhatsApp Portal de Xàtiva