Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

En el dia d’ahir a les 22.15 hores, en el quilòmetre 395’800 de la carretera A-7, un turisme marca Opel, model Vectra, circulava en sentit contrari. Aquest cotxe estava ocupat pel seu conductor de 87 anys i dues passatgeres de 77 i 89 anys. En aquests instants, el vehicle va col·lidir frontalment contra un turisme marca Renault, model Laguna, que circulava correctament i estava ocupat pel seu conductor de 20 anys i tres passatgers, dos d’ells de 18 anys i l’últim de 21 anys d’edat.

Com a resultat de la col·lisió, tots dos turismes van quedar creuats, envaint part de la calçada. En aquest moment, es produeix un nou impacte d’un altre turisme marca Mercedes, model ML, conduït per un home de 65 anys i una dona de 66 anys contra el vehicle Renault Laguna, anteriorment ressenyat.

Novament, es produeix una tercera col·lisió. En aquesta ocasió, es tracta d’un turisme marca Volvo, model S40, conduït per un home de 37 anys contra el turisme Opel Vectra també citat prèviament.

A conseqüència d’aquests fets, dels ocupants del turisme Opel Vectra han mort un home de 87 anys i una dona de 89. La tercera passatgera ha resultat greument ferida.

Del turisme Renault Laguna, han mort dos homes de 20 i 21 anys i una dona de 18 anys.

En relació als ocupants dels turismes Mercedes ML i Volvo S40 han resultat ferits amb caràcter lleu.

Tant les causes del sinistre vial, com el lloc pel qual pot haver accedit el vehicle en sentit contrari es troben en fase d’investigació.

WhatsApp Portal de Xàtiva