Obert fins al 16 de novembre el termini per a inscriure’s en la segona fase dels bons locals al consum

Els establiments i comerços que ja formaven part de la campanya en la primera fase no han de tornar a apuntar-se

500

Aquesta setmana s’ha iniciat la captació de nous comerços i establiments de Xàtiva interessats en formar part de la segona fase de la campanya de bons locals al consum, que s’iniciarà en les pròximes setmanes.

Aquells comerços que no participaren en la darrera edició i vullguen participar aquesta vegada poden inscriure’s a través de la pàgina web www.reactivemxativa.com o a través de la seua associació comercial (Adexa, Xàcex i Gent del Mercat) en el cas de ser membre d’alguna d’elles. És important destacar que aquelles empreses i establiments que ja estaven inscrits en la primera fase no hauran de tornar a inscriure’s per continuar.

Cal recordar que poden adherir-se comerços vinculats a serveis sanitaris (farmàcies, clíniques, òptiques…), establiments d’hostaleria, serveis en general, establiments d’alimentació, comerços en general i establiments de venta d’electrodomèstics.

El termini d’inscripció finalitza el proper dilluns 16 de novembre, i per a obtenir més informació es pot telefonar al 666 20 98 82.

WhatsApp Portal de Xàtiva