Obert el termini per a sol·licitar les ajudes al transport del present curs 2021/2022

L’Ajuntament de Xàtiva destina 25.000 euros a aquestes ajudes, que es podran sol·licitar de forma telemàtica fins el proper dijous 28 d’abril

219

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Butlletí Oficial de la Província de València ha publicat aquest dimecres 30 de març la convocatòria d’ajudes de transport a alumnes residents a Xàtiva que cursen estudis universitaris de grau, formació professional de grau superior o música/dansa de grau superior fora de la ciutat durant el present curs 2021-2022.

L’Ajuntament de Xàtiva destina aquest any 25.000 euros per a aquesta finalitat, i l’import màxim que s’atorgarà a cada sol·licitant serà de 400 euros. Per a baremar les sol·licituds es puntuaran aspectes socials vinculats a la família (monoparental, nombrosa…), la salut (minusvalidesa, incapacitat…), laboral (aturats, desocupats…) o requisits acadèmics (matriculació curs complet, parcial…).

Podran beneficiar-se d’aquestes ajudes els i les estudiants que tramiten la corresponent sol·licitud i que complisquen els requisits pertinents, com ara estar empadronat a Xàtiva durant els darrers tres anys, estar matriculat en un curs complet o com a mínim en el 75% dels crèdits corresponents i desplaçar-se al centre educatiu en transport públic sempre que siga possible.

Per contra, no podran ser beneficiaris estudiants que tinguen alguna titulació del mateix nivell que se sol·licita (a excepció de Formació Professional), ni les persones beneficiàries d’altres ajudes al transport concedides per altres administracions públiques, ni l’alumnat integrat en una unitat familiar amb renda superior a 60.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds comença hui i s’estendrà fins el proper 28 d’abril. Les bases reguladores poden trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva, on també es s’haurà de realitzar el tràmit telemàtic per tal de sol·licitar l’ajuda.

Per a més informació es pot contactar amb el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva, situat a la Casa de la Joventut, així com posar-se en contacte via correu electrònic a l’adreça educa@xativa.es o joventut@ayto-xativa.es, o a través del telèfon 96 228 18 03 o 96 227 43 42.

WhatsApp Portal de Xàtiva