Obert el termini d’inscripcions per a l’Escoleta de Pasqua de Xàtiva 2022

El preu serà de 30 euros, les places són limitades i el pagament i la inscripció s’hauran de realitzar abans del dimarts 12 d’abril

151

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha obert el termini d’inscripció per a l’Escoleta de Pasqua 2022, que se celebrarà els dies 19, 20, 21, 22 i 25 d’abril al col·legi Gozalbes Vera i està destinada a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys.

El preu serà de 30 euros i l’horari de l’escoleta serà de 9 a 13 hores, amb possibilitat d’ampliar-se també de 8 a 9 i de 13 a 14 hores. Les places seran limitades i es prioritzarà la conciliació laboral i familiar, així com també els col·lectius amb vulnerabilitat.

El pagament de la matrícula s’haurà d’efectuar abans del 12 d’abril a través del portal de Gestió d’Autoliquidacions de l’Ajuntament de Xàtiva (seleccionant l’opció «Escoleta de Pasqua», i posteriorment s’haurà d’entregar el justificant i el full d’inscripció de forma presencial a la Casa de la Joventut o bé a través del correu electrònic educa@xativa.es. S’haurà d’adjuntar el justificant de pagament bancari, la fitxa emplenada i signada i el full de consentiment de la Covid-19 també emplenat i signat.

Per a qualsevol dubte o dificultat en la inscripció, es pot contactat amb la Casa de la Joventut de forma presencial, a través del telèfon 96 228 18 03 o enviant un correu electrònic a l’adreça educa@xativa.es.

WhatsApp Portal de Xàtiva