Obert el termini de la convocatòria del concurs literari “Vila de Canals 2021”

80

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la Regidoria de Cultura, ha aprovat la convocatòria i les bases reguladores dels concursos literaris “Arcadio Ferrer Peiró” i “Francesc Bru” amb un total de 3.000 euros en premis.

El premi “Arcadio Ferrer Peiró” de poesia i de narrativa es concediran a les millors obres escrites en castellà. Es donaran dos premis de 400 euros i dos accèssits de 200 euros a la millor obra poètica i de narrativa d’autors locals en castellà.

Per altra banda, el premi “Francesc Bru” de poesia i de narrativa es concediran a les millors obres escrites en valencià. Es donaran dos premis de 600 euros i dos accèssits de 300 euros a la millor obra poètica i de narrativa d’autors locals en valencià.

A la convocatòria es podran presentar aquelles persones que ho desitgen amb una obra original. Les obres aspirants es podran presentar de manera personal, per correu postal o per correu electrònic fins l’1 d’octubre. Tota la documentació es troba al web de l’Ajuntament de Canals en l’apartat Transparència.

Des de fa anys, i amb diverses fórmules i característiques, s’han realitzat a Canals la convocatòria dels Premis “Francesc Bru” i “Arcadio Ferrer” de narrativa i poesia, com una expressió i manifestació més de l’interés cultural que des de la Regidoria de Cultura i l’Ajuntament de Canals es vol donar a la població

WhatsApp Portal de Xàtiva