Solopizza Xàtiva

Centelys

Xàtiva ha obert el període d’inscripcions per tal de poder sol·licitar les línies de subvencions del programa «Talent Jove a l’empresa 2022», dirigit a entitats ocupadores de Xàtiva, amb ajudes mínimes de 12.500 euros per a la contractació d’una persona jove qualificada de la ciutat.

Entre els objectius d’aquest programa destaquen la retenció del talent jove de Xàtiva, la creació d’ocupació entre la joventut qualificada en empreses i entitats del municipi i l’aportació de valor al model productiu de la ciutat mitjançant projectes I+D+I, digitalització de noves tecnologies, sostenibilitat, responsabilitat social, nova àrea per a l’entitat ocupadora i creixement empresarial.

Les bases d’aquestes ajudes es troben disponibles a la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva, i la tramitació es realitzarà únicament de forma telemàtica, a través de la pròpia seu electrònica i per part d’una persona membre de l’entitat ocupadora.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 9 de febrer de 2022.

Les persones interessades en més informació poden contactar amb la Casa de la Joventut a través del correu electrònic, el telèfon o les xarxes socials d’Info Jove.

WhatsApp Portal de Xàtiva